|Over ons
Over ons 2018-01-12T22:45:37+00:00

Liman Restaurant

Impressie

Liman Restaurant vestigt zich in een karakteristiek, gebouw met een bijzonder verleden en verhaal. De naam “Liman” betekent letterlijk in het Turks “Haven”. Onze vestiging is ruim, authentiek en sfeervol. Onze locatie is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van Scheveningen. Zo is Liman Restaurant Scheveningen gevestigd in de oude loods van de Scheveningse haven. In de directe nabijheid van de Scheveningse haven is het ruime terras, voor de bezoekers van Den Haag en omgeving. ‘the place to be’. Genietend van zon en uitzicht over de haven zijn de gasten voor eten en drinken bij ons aan het juiste adres. U kunt ons volgen via Facebook of Instagram van Liman Restaurant.

Uit eten in Scheveningen, een ware beleving

Ervaar zelf de beleving waar uw smaakpapillen heerlijk verwend zullen gaan worden. Uit de gerechten spreekt onze liefde voor de Turks Mediterrane keuken keuken.

“Top locatie om gezellig een drankje te doen of te eten. Overigens ben ik heel tevreden over de service je word echt openhartig ontvangen door de medewerkers. Toppie! Komt weinig voor jammer genoeg. Mijn complimenten”

I. Az

“Heerlijk gegeten bij dit Turkse restaurant. Bediening werkelijk top. Een vriendelijke en humoristische familie die met liefde dit restaurant runnen dat merk je en proef je. Hier kom je terug!”

M. Bakker